mail

Osnovna škola Matije Gupca

Group logo

2017-12-21 09:44:17

Božićna predstava trećih razredaPredbožićni ugođaj u našoj školi prvi su proširili treći razredi predstavom Tko je ukrao zimu?

"Ova predstava trećih razreda održana 13. prosinca činila se kratka, ali u nju je uloženo puno truda. Na probama smo puno vježbali i ponavljali. Nije bilo teško jer smo svi bodrili jedni druge, zabavljali se i smijali. Imali smo raznorazne prelijepe kostime. Kad je došlo vrijeme nastupa bili smo uzbuđeni. Svi smo se brzo oblačili, ponavljali pokrete i razgovarali. Prije izlaska pred publiku, skoro sam počela plakati, ali kada sam izašla na prekrasnu, šarenu i veselu pozornicu, strah je odjednom nestao. Opustila sam se i uživala u trenutku. Nakon predstave svi su nas pohvalili, pa mi je bilo drago. Osjećala sam se ponosno!

Ava Adora

Marta K.:
Prije predstave sam bila jako nervozna, ali i vesela zato što sam željela pokazati što sam u školi naučila i htjela sam razveseliti publiku.


Katarina:
Mislim da nam je ovo najbolja božićna predstava ikad.


Gabriel:
Nakon predstave sam bio sretan što više ne moram vježbati, ali mi je sad čudno zato što mi je najdraži dio bio vježbanje.


Laura:
Kostimi su mi se najviše svidjeli zbog ukrasa i šarenih boja koje su me usrećile. Tijekom predstave više me nije bilo strah, nego sam uživala i smješkala se od uha do uha.


Gabrijel:
Bio sam jako uzbuđen prije predstave, ali i moja obitelj. Moji brat i sestra su mi jako pljeskali.

Tin M.:
Meni se priredba jako svidjela. Kostimi su bili odlični isto kao i glumci. Svidjeli su mi se i plesovi i zadivljen sam kako su to sve stigli uvježbati.


Grgur:
Meni se jako svidjelo kada je došao snjegović na pozornicu. Medvjedići su mi bili smiješni.


Mihovil:
Malo smo se igrali, zabavljali i smijali i svi su pljeskali.


Tara:
Svi smo se izuzetno potrudili. Najbolje mi je bilo jer smo bili svi zajedno!