mail

Osnovna škola Matije Gupca

Group logo

2013-12-19 18:48:22

Nogometna utakmica ucenici - ucitelji


U srijedu, 18. prosinca 2013., netom prije bozicnog sajma, odrzana je u sportskoj dvorani humanitarna utakmica u malom nogometu pod nazivom "Nasa skola treba pobjednike".

Ucenici 7. i 8. razreda odmjerili su snage u nogometnoj vjestini protiv reprezentacije ucitelja.

Utakmica je odigrana po sistemu pet igraca i golman. Igralo se dva puta po 15 minuta. Za raprezentaciju ucenika su nastupili Marin (7.a), Ivan i Matija (7.b) , Dario (8.a) Goran i Luka (8.b) Tomo, Kristian i Mladen (8.c). Boje prosvjetara branili su ucitelji Sasa Banic (informatika), Nikola Jagrovic (razredna nastava), Ratko Johan (engleski jezik), Ante Jonjic (TZK), Marko Korbar (TZK), Luka Pribanic (TZK) te golman Ivica Simic (likovna kultura).

U poluvremenu je svojim nastupom skupina cheerleadersica (MYP 3) koje je pripremila uciteljica njemackog jezika Jelena Penava odusevila i publiku i igrace. U ulozi strogog, ali pravednog suca nasao se Leonardo (8.b), dok je vrijeme precizno odmjerila Jasna (8.c).

Uz podrsku i navijanje sportski raspolozenih navijaca pobijedila je reprezentacija ucitelja rezultatom 7:4, a ucenici prizeljkuju skoru priliku za revans i pobjedu na nogometnom terenu.

Tekst i slike: N.D.