mail

Osnovna škola Matije Gupca

Group logo

2017-11-28 10:47:48

Radionice u produženom boravkuSvake srijede naši prvašići s veseljem dolaze na radionice u produženom boravku.
Kako nam prolazi vrijeme na radionicama pročitajte i pogledajte u daljnjem tekstu.

GLAZBENO – PLESNA RADIONICA

Glazbeno – plesna radionica pomaže svakom djetetu razviti ljubav za glazbu i plesne pokrete, te pridonosi razvijanju socijalnih, emocionalnih i fizičkih vještina u radosnom i razigranom glazbeno – plesnom okruženju. Na radionici obuhvaćamo sve glazbeno – plesne aktivnosti: plešemo, pjevamo, maštamo i uživamo. Plešemo i pjevamo uz različite stilove, a najviše su nam se svidjeli ritmovi moderne pop glazbe i jazz dance – a. Svaki sat nam je nova i uzbudljiva glazbeno – plesna avantura.

ZABORAVLJENE IGRE

Kako je godina 2018. Godina Europske kulturne batine, a igra čini jedan dio kulturne baštine, odlučili smo u produženom boravku provesti radionicu zaboravljenih igara. Kao što i sam naziv eadionice govori, na Zaboravljenim igrama učimo stare igre kao što su: Pjetlići, Povuci-potegni, Iš'o medo u šumicu, Lončići, Care, care gospodare…Igrajući se, učimo prihvatiti pobjedu i poraz, poštivati protivnika. Na radionicama vlada pozitivna, natjecateljska atmosfera koju će najbolje dočarati naše fotografije.

RUKOTVORINE

Kroz igru i zabavu pomoću papira stvaramo nove ideje. Pri tome postajemo vještiji, spretniji, maštovitiji i kreativniji. Pogledajte koliko vješto naše ruke stvaraju radove.

Učiteljice u produženom boravku: Ivana, Marija, Sanja